Jaké to je pracovat v PENAMu?

Děláme pekařinu a mlynařinu ve velkém. Využíváme k tomu nejmodernější technologie, propracovanou logistiku a spoléháme se na šikovné ruce, zdravý úsudek a rozum svých kolegů – mlynářů, pekařů, expedientů, údržbářů, řidičů a lidí z kanceláří. Táhneme za jeden provaz. Jedině tak dokážeme každý den upéct pečivo pro každou pátou rodinu v zemi.

Smysluplná práce

Pekařina není bezmyšlenkovitá dřina, kde nevidíte výsledek. Je to voňavá práce, co má smysl.

Dobré vztahy a vstřícní šéfové

Pracujeme v malých týmech, ve kterých se dobře známe. Máme dobré vztahy a šéfy, kteří nám vychází vstříc, když to jen trochu jde.

Jistoty a stabilita

Nemusíme se bát o místo. Pečení není sezónní záležitost a PENAM je velká a seriózní firma. Výplata je vždy včas.

Pomoc nováčkům

Nikoho v tom nenecháme plavat. V začátcích vše vysvětlujeme a nováčkům pomáháme se zapracováním.

Dokážeme zabrat

Děláme v nepřetržitém provozu. Komu dělá problém pustit se do práce, dlouho u nás nevydrží. PENAM je místo pro pracanty.

Osobní rozvoj

Dáváme prostor k rozvoji a vzdělávání. Kdo chce, stále se učí novým věcem. Je na každém, jak moc se chce rozvíjet. I někteří z našich ředitelů začínali u těsta a mouky.

A to není vše

Pro naše lidi máme spoustu dalších benefitů. Týden dovolené navíc, výhodné mobilní tarify, slevy u AGROTECU na nové auto, penzijní připojištění a spoustu dalších výhod může využívat každý z PENAMu.

Kde máme ještě volno?

Elektromechanik

Rosice

V Rosicích u Brna jsme v roce 2017 spustili jednu z nejmodernějích pekařských linek v ČR. V našem údržbářském týmu bychom rádi přivítali elektromechanika, který nám pomůže držet tyto moderní mašiny ve formě. Náborový příspěvek je 20 000 Kč a práce je vhodná i pro absolventy.

Podrobnosti

Expedient na noční směnu

Rosice

Někdo rád holky a někdo zas vdolky. Pokud by Vám spíše než ranní vstávání vyhovovala práce v noci, máme pro Vás místo v naší nejmodernější pekárně v Rosicích u Brna. Nyní s náborovým příspěvkem 10 000 Kč.

Podrobnosti

Brigáda

Rosice

Přivydělat si nějakou tu korunu přijde určitě vhod. Domluvte si už teď brigádu na léto v naší nejmodernější pekárně v Rosicích u Brna.

Podrobnosti

Další pozice


Chci informovat o nových pozicích

Máte zájem o jinou pozici, která není aktuálně volná? Dejte nám na sebe kontakt a my Vám dáme vědět, jakmile přibydou nové pozice.

Chci vědět první

Už jste viděli naše právě upečené pozice?

Jak probíhají pohovory?

Chcete vědět, jak se stát Penamákem?

Upečte životopis a pošlete nám ho

Během několika dní Vám dáme vědět, jak nám chutnal

Pozveme Vás na osobní pohovor s budoucím nadřízeným

K pohovoru Vás můžeme pozvat ještě jednou, abychom se dozvěděli více informací

Pokud vše klapne, tak už s námi pečete

Na všechny nové Penamáky se vždy těšíme. Když to ale náhodou nevyjde, dáme Vám vědět co nejrychleji a nenecháme Vás zbytečně kynout.

„Pekařem jsem se vyučil a dělám ho už čtrnáct let. Je to dobré řemeslo, co má smysl a lidi jsou tu v cajku. Když se stane nějaký průšvih, nikdo od problému neutíká, ale jdeme to společně vyřešit. Vedoucí pro nás taky dělá hodně věcí, a když to je trochu jde, tak nám vyhoví.“

Pavel

pekař

„Základem je, aby člověk chtěl pracovat, všechno ostatní pak už jde. PENAM je velká firma, která vyrábí zboží, co bude vždycky potřeba. Kdyby přišla krize, ustojíme to lépe než firmy ve strojírenství. Pečivo se bude jíst krize-nekrize.“

Zdeněk

mlynář

„Moje profese je částečně o elektřině a částečně o mechanice. Mám velký záběr a veškeré vybavení, abych byl schopný provádět běžné opravy. Hodně si cením spolupráce s ostatním údržbáři. Víc hlav víc ví a funguje nám to skvěle.“

Miroslav

údržbář

„Expedice jede non-stop. Máme za úkol připravit řidičům přesně to, co si objednali zákazníci. Sem tam je to frmol, ale snažíme se to řešit v co největším klidu. Chvilku trvá, než se na expedici nováček zorientuje, ale je moc fajn, že mi v začátcích kolegové ochotně poradili.“

Barbora

expedientka

„Pracuju tady dvanáct let a vidím, jak firma dokáže plnit své vize. Nezůstanou jen na papíře, ale neustále inovujeme výrobu nebo přicházíme s novými výrobky. A musím jako technolog říct, že vyrábíme doopravdy kvalitní pečivo. Můžeme na sebe být hrdí.“

Jaroslav

hlavní technolog

„Líbí se mi, že jsem tady doopravdy jen řidič a ne opravář, který by se o víkendu hrabal v motoru. O auta se firma stará, všechno je servisované a průběžně se obnovuje. Mám svou pevně danou linku, takže vím, co mě čeká.  Když všechno vyložím, vrátím se na firmu, zaparkuju, zametu a jdu domu s čistou hlavou.“

Luboš

řidič

„Deset let dělám v pekárně mistrovou. Baví mě komunikace s lidmi, je tu dobrý kolektiv a pomáháme si navzájem. Pekařina je krásný řemeslo.“

Jitka

mistrová

Budeme si rozumět?

Projdětě si krátký test a zjistěte, jestli jste ze stejného těsta jako my.

Jdu do toho

1 ze 4

Věřím, že zlaté české ručičky stále existují.

2 ze 4

Občas do práce nepřijdu. Třeba když prší, nebo je moc pěkně.

3 ze 4

Pohádat se s kolegy je občas nutné.

4 ze 4

Recepty a postupy neuznávám. Všechno dělám podle sebe a od oka.

Dokončil jsem první zkoušku a chystám se do Penamu.

Kde máte volno?

Napište nám

Zanechte nám své telefonní číslo, abychom Vás mohli rychleji kontaktovat

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.