Pomáháme mladým pekařům

24. 2. 2023

Naše spolupráce s brněnskou Střední školou Charbulova trvá už roky a jsme za to rádi. Za tu dobu jsme toho společně zažili spoustu. Když nám tedy zavolali, že chystají den otevřených dveří, bylo jasné, že u toho nemůžeme chybět. Na našem stánku se zájemci dozvěděli hromadu informací o možném uplatnění v našich pekárnách.

Jen o pár týdnů později jsme na Charbulku vyrazili opět. Tentokrát se jednalo soutěž pekařských studentů, kde naše kolegyně Nicol byla součástí poroty. A do třetice jsme se s budoucími pekaři z Charbulky potkali naší pekárně v Rosicích. Tam se studenti pekařských oborů vypravili na konci ledna, aby kromě znalostí řemesla také věděli, jak vypadá práce v moderní průmyslové pekárně.  Od února se pak se studenty z Charbulky budeme v Rosicích potkávat častěji, protože k nám po dvojicích budou chodit na odborné praxe. Těšíme se na ně!

Nechcete, aby Vám unikly nově otevřené pozice? Dejte nám na sebe kontakt a my Vás budeme včas informovat.

Chci vědět první

Chcete se nás zeptat na doplňující informace? Kontaktujte nás na e-mailu penam@penam.cz

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.