Personální setkání

16. 6. 2023

Pokud u vás všichni pracujete na jednom místě, není těžké sladit krok. My ale máme pekárny a mlýny po celé republice. A tak je potřeba se občas sejít a probrat, co je potřeba. V květnu se proto všichni naši personalisté vydali do Humpolce na každoroční personální setkání.

Od rána do večera jsme řešili aktuální dění na pekárnách, celkové pojetí personalistiky, novinky v zaměstnávání cizinců, nový mzdový software a mnoho dalšího. I večer jsme se věnovali potravinářství, to když jsme se vyrazili na exkurzi do pivovaru Bernard. 😉

Druhý den si nás hned po snídani vzala do parády lektorka Petra Gášek Zárubová, která běžně školí naše šéfy. Jednotlivě i ve skupinách jsme během workshopu pojmenovávali, jaká je vlastně role personalistů ve firmě, co by šlo dělat lépe, kde nám drhne vzájemná spolupráce, co bychom mohli zlepšit a odkud začít. Není vždy příjemné slyšet, kde všude jsou problémy, ale ve finále je vždy nejlepší si to vyříkat a najít řešení. A to je hlavní důvod, proč to děláme. 

Nechcete, aby Vám unikly nově otevřené pozice? Dejte nám na sebe kontakt a my Vás budeme včas informovat.

Chci vědět první

Chcete se nás zeptat na doplňující informace? Kontaktujte nás na e-mailu penam@penam.cz

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.