Nové prostory pro olomoucké expedienty

9. 6. 2021

V Olomouci finišujeme stavbu nové expediční haly. Původní budova expedice je z roku 1972 a aktuálním potřebám olomoucké pekárny už prostě nestačila. Díky nové přístavbě přibydou v Olomouci 4 expediční místa, rampa pro expedování kamionů, prostor na vykládání přepravek, nová myčka přepravek a jejich sklad. Díky tomu budou mít naši expedienti na svou práci podstatně víc místa, zjednoduší se jim práce a budou v hezkém a novém prostředí.

Samotná myčka denně umyje až 14 400 přepravek, díky speciálním tryskám zajistí kvalitnější umytí a sušení rázovou vlnou se postará o perfektní dočištění a vysušení.  Aby vše fungovalo, jak má, prochází modernizací i část stávajících prostor, kde se chystá nová elektroinstalace, rozvody vody, osvětlení, počítačové sítě, dojde i na opravu původních expedičních boxů. Také kotelna prochází přestavbou zaměřenou na maximální využití odpadního tepla, které by jinak bez užitku uteklo komínem.

A když nová hala ožije? Samotné dokončení stavby předpokládáme v červenci, na srpen pak plánujeme zahájení provozu.

Zajímala by vás práce v Olomouci. Mrkněte, jaká volná místa tam zrovna máme. Stačí kliknout SEM.

Nechcete, aby Vám unikly nově otevřené pozice? Dejte nám na sebe kontakt a my Vás budeme včas informovat.

Chci vědět první

Chcete se nás zeptat na doplňující informace? Kontaktujte nás na e-mailu penam@penam.cz

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.