Manažerská akademie v plném proudu

10. 10. 2019

Když je dobrý šéf, jsou spokojení i všichni okolo. Proto jsme v PENAMu rozjeli historicky největší vzdělávací projekt, kterým během dvou let projde na 200 šéfů všech manažerských úrovní. Od generálního ředitele až po mistry.

Jak to vzniklo?
Lidé si v PENAMu kromě jiného cení vstřícných šéfů a dobrého kolektivu. Na jednom z workshopů, kde se tyto věci řešily, se potkalo 25 kolegů přímo z pekáren a mlýnů. Jejich úkolem bylo vymyslet, co je třeba v PENAMu zlepšit, aby se nám společně lépe pracovalo. Výsledkem bylo víc než 100 návrhů a řada z nich se týkala komunikace, přístupu šéfů, uznání, respektu apod. Tuto sadu námětů dostali následně do péče naši specialisté na firemní vzdělávání, sloučili je do 22 okruhů, doplnili o obecné zásady vedení lidí, přidali k tomu výsledky dalších workshopů zaměřených na firemní kulturu a základ vzdělávacího programu byl na světě.

Co nám to přinese?
Našim šéfům to přinese celou řadu tipů, doporučení a také tréninků, jak lépe komunikovat, motivovat, jak řešit krizové situace a jak se starat o své podřízené. Prostě jim to pomůže v celkovém rozvoji svých dovedností, které využijí nejen v práci, ale i v soukromém životě. Nám všem ostatním to přinese lepší šéfy, lepší vedení i atmosféru ve firmě. První kurzy už jsou za námi a na podzim pokračujeme!

Nechcete, aby Vám unikly nově otevřené pozice? Dejte nám na sebe kontakt a my Vás budeme včas informovat.

Chci vědět první

Chcete se nás zeptat na doplňující informace? Kontaktujte nás na e-mailu penam@penam.cz

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.