Chceme lepší šéfy

7. 11. 2022

Kdo by taky nechtěl mít lepšího šéfa že? Proto u nás už několik let máme vzdělávací program Manažerská akademie. Název možná zní možná trochu honosně, ale základní cíl je prostý. Pomoct vedoucím, aby byli co nejlepší šéfové svým podřízeným a tím celkově zlepšit naše vzájemné fungování, spolupráci a komunikaci. Manažerskou akademii jsme poprvé spustili v roce 2019, prošly jí desítky účastníků, ale jako mnoho dalšího jí zastavila pandemie Covidu. Letos na podzim se Manažerská akademie rozjela nanovo.

První setkání po nucené pauze hostily Humpolec a Praha a ve dvou skupinách se jich účastnilo na 50 lidí. Od členů vedení, přes ředitele jednotek až vedoucí z pekáren i centrály. A co se v takové akademii vlastně učí? Základem je tzv. Kodex vedoucího pracovníka. Ten říká, jakým způsobem by se měl šéf chovat, jak přistupovat ke komunikaci, motivaci, řízení svého týmu, řešení krizových situací, jak podporovat a rozvíjet své podřízené a jak celkově co nejlépe spolupracovat. Lektorka Petra Gášek Zárubová pak celá setkání vede, moderuje, řídí diskuzi a pomáhá všem účastníkům, aby na sobě mohli pracovat a stali se tak lepšími leadery týmů.

Nechcete, aby Vám unikly nově otevřené pozice? Dejte nám na sebe kontakt a my Vás budeme včas informovat.

Chci vědět první

Chcete se nás zeptat na doplňující informace? Kontaktujte nás na e-mailu penam@penam.cz

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.