Brožura o historii, současnosti i budoucnosti Penamu

5. 2. 2021

Začínali jsme před více jak dvaceti lety jako PEkárny NA Moravě. Dnes pečeme po celém Česku, na Slovensku i v Maďarsku. Ohlédnutí za bohatou historií, vhled do současného Penamu i naši vizi „pekaře první volby“ shrnuje na bezmála 50 stranách nová brožura. Kromě výše uvedeného v ní nechybí spousta zajímavých čísel, představení našeho přístupu k práci, výběr projektů, na které jsme pyšní i medailony zaměstnanců, kteří to s námi pečou už přes 20 let.

Pokud zvažujete práci v Penamu, takhle brožura vám přinese hromadu informací, které by vás mohly zajímat. Jak se k ní dostat? V elektronické podobě si jí můžete stáhnout z níže uvedeného odkazu. A pokud byste jí raději četli z papíru, stačí když nám dáte vědět prostřednictvím našeho kontaktního formuláře, připojíte svou adresu a my vám rádi pošleme brožuru poštou.

Odkaz ke stažení:
Více než 20 let tvoříme příběh pečiva – PDF (10.5 MB) 

Nechcete, aby Vám unikly nově otevřené pozice? Dejte nám na sebe kontakt a my Vás budeme včas informovat.

Chci vědět první

Chcete se nás zeptat na doplňující informace? Kontaktujte nás na e-mailu penam@penam.cz

Náš tým

Naši personalisté se starají o to, aby mezi zaměstnanci šlo všechno jako po másle. A protože jim na našich lidech skutečně záleží, jdou do toho naplno. Nebojte se je kdykoliv kontaktovat.